Доставка

Онлайн магазин AMIG.bg е специализиран в предлагане единствено продуктите на испанския производител на заключващи системи и механизми AMIG, в т.ч. брави, секретни патрони, кован обков, шпионки, резета, панти, стопери за врата, цифри за врата и др. Условията за доставка при поръчка от нашия магазин са следните:

Куриерски фирми

В интернет магазин AMIG.bg работим с водеща куриерска фирми на българския пазар - Спиди, за услугите на която нашите клиенти ползват преференциални цени. При желание от клиента има възможност да се ползва друг куриер, който следва да се посочи в допълнителното поле при поръчка.

При липса на яснота, служител в отдел Продажби към онлайн магазин AMIG.bg ще се свърже с вас по телефон или електронна поща преди да изпрати поръчката.

 

Цени на доставки и начин на плащане:

Цената на доставката се начислява автоматично към стойността на поръчката. Тя е формирана с включено ДДС. Още преди да изберете окончателно „Поръчай“, може да видите на каква стойност ще е тя. Основата на стойността по доставката се калкулира в зависимост на теглото на избрания продукт и докъде ще бъде тя. База за цените може да видите тук Speedy. Цената на доставката се калкулира автоматично, като към нея се начислява такса гориво, която се променя ежемесечно (график може да видите тук за Speedy), такса обявена стойност/ застраховка или такса "Tежък пакет" и Такса товаро-разтоварни операции при поръчка над 50кг, както и такса Наложен платеж, ако е избран такъв начин на плащане.

Считано от 01.11.2018г. ще бъде въведена допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.00лв. (без вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. 

Проверете каква би била цената по избрани от Вас критерии:


 

Вид на доставка:

Стандарт 24 часа – 1 работен ден след направа на поръчката (или след направено плащане, ако е избран различен начин на плащане от куриер с наложен платеж).

 

Време за доставка:

Срок на доставка на поръчката зависи от избраният начин на плащане и вид на доставката. Ако методът на плащане предполага предварително заплащане, то срокът за доставката (1 или 2 работни дни) започва да тече от момента на получаване на известие в AMIG.bg, че е получено плащане от клиента (освен, ако не е избран начин на плащане „Наложен платеж“). При избор на доставка с куриерска фирма Рапидо, доставката може да се извърши до вратата на Вашия дом в рамките на 24 часа. По - малките населени места се обслужват по график.

* Срокът може да бъде удължен при официални празници и/или почивни дни със срока на неработните дни.

 

Място на доставка:

Поръчаната стока може да бъде доставена до адрес, посочен от клиента или до офис на избраната куриерска фирма.

Поръчаната стока се доставя на посочен от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката на клиента се доставя на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка.

В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и AMIG.bg се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.