За AMIG

За Amig Испания

AMIG S.A. е основана през 1940 в Испания от Alejandro Amilibia Echeverria и Mr. Facundo de la Iglesia Martín. В самото начало фирма Амиг е била локализирана в Билбано, но скоро след това се мести в по-голяма фабрика, намираща се в Дуранго, където компанията е останала до 1998г.

Първите продукти, произведени от AMIG, са били протектори, катарами, крепежни елементи и др. С течение на времето персоналът на компанията се разраства до 232 души, но въпреки техните възможности и усилия се оказали недостатъчни за изпълване на големия обем поръчки към компанията. Затова се наложило допълнителна помощ от жени от Дуранго, за да бъдат изпълнени заявките в срок.

През Август 1998г. ръководството на компанията взема решение да обнови продукцията на компанията и производствените мощности. Тогава Амиг се премества в нова, модерна фабрика, намираща се в Аморебиета, където е разположена и днес на площ от 45 000м2, като 27 000м2 са застроени с 9 000м2 производствени мощности и 18 000м2 складови помещения с капацитет от 40 000 палета. От основаването си Amig е останала вярна на своята философия да предлага качествена продукция и перфектно обслужване на клиентите си. Поради тази причина компанията прави своята най-важна инвестиция, а именно внедряване на система за автоматична работа на своите складове, което позволява изключително бързо обработване на заявките и изпращане на стоките към клиентите. Към момента продуктовия каталог на Амиг включва над 12 000 артикула.

Един от най-важните ангажименти на AMIG, S.A. e обслужване на клиентите! AMIG разполага с висококвалифициран отдел, който работи по проектирането и производството на продуктите, съобразно нуждите и желанията на клиентите.

В специализиран онлайн магазин Amig.bg в България се предлагат единствено продуктите на испанския производител на заключващи системи и механизми AMIG. При нас може да намерите разнообразие от продукти, сред които стоманени панти, месингови панти, панти за заваряване, панти на резба, орнаментни капачки, брави и аксесоари, системи от патрони мастър ключ, брави за метални врати, секретни брави за дървени врати, брави за външен монтаж, резета за врати, топки за врати, електромеханични системи, пощенски кутии, кован обков, метални кутии за пари и метални кутии за ключове, вериги за врати, стопери за врати, розетки, цели шилдове, дръжки за брави, обков за прозорци, резета за прозорци, обков за мебели и много други.

 

Кратка галерия:

 

Магазин Amig в Испания

 

Мострена зала Amig в Испания

 

Амиг на изложение Ferroforma 2017

 

Продуктите на испанския производител Amig