Плащане

Цената на всяка стока в онлайн магазин AMIG.bg важи за 1 брой и не включва цена за доставка, която се калкулира автоматично преди завършване на поръчката. Всички публикувани цени са с включен ДДС.

Покупка, направена в интернет магазин AMIG.bg, може да заплатите по няколко начина:

 

Куриер с наложен платеж:

Това е най-предпочитания начин за плащане, при който заплащането на дължимата сума за поръчката и цената за доставката се извършват в момента на получаване на стоката от клиента. Фактура за сумата на транспорта ще получите директно от куриера при заплащането на пратката.

 

Банков превод

Заплащането на поръчката става авансово по банков път. Вие ще получите проформа фактура на електронната поща, която сте посочили. Този документи ще послужи като основание за превода на сумата по банков път.

 

EasyPay

При избиране на опция за плащане на дължимата сума чрез системата на EasyPay, след края на поръчката на Вашия имейл ще получите код за плащане, с който можете да платите във всеки офис на EasyPay. След като получим потвърждение за извършено плащане, изпращаме Вашата поръчка в избрания от Вас срок.

 

ePay

За да заплатите чрез ePay.bg Микросметка, е необходимо да имате регистрация в сайта на ePay. Веднага след завършване на поръчката чрез бутона „Плати“ в онлайн магазин AMIG.bg, получавате линк към ePay за извършване на моментално плащане през системата им. Онлайн плащанията за защитени със сертификат за сигурност и криптирана връзка.

 

Кредитна / Дебитна карта

Заплащането се извършва чрез виртуален терминал към Райфайзен банк непосредствено след направа на поръчката чрез бутона Плати. Необходимо е да притежавате кредитна или дебитна карта, с която да заплатите. Информацията се въвежда единствено в сайта upc.ua, където се извършва плащането.

 

Имайте предвид, че някои банки начисляват такси, комисионни или други допълнителни тежести във връзка със самите транзакции (напр. в системата на ePay таксата е 1% от сумата на поръчката). Всички тези допълнителни отчисления се поемат от Клиента, тъй като онлайн магазин AMIG.bg няма връзка с тях.