Политика за защита на личните данни

Тази страница Политика за защита на личните данни има за цел да Ви информира за използването на личните Ви данни, които се събират, когато пазарувате от електронен магазин Amig.bg, както и за правата и задълженията на Amig.bg като Продавач и на Вас като Kупувач.

 

Права и задължения на Потребителите на електронен магазин Amig.bg

 1. В електронен магазин Amig.bg потребителите се разделят на регистрирани и нерегистрирани потребители.
  При регистрация всеки клиент доброволно предоставят своите лични данни, необходими за изпълнение на поръчката – имейл, име, адрес, телефон и данни за фактура. 
  При поръчване има допълнителни полета за доуточняваща информация относно поръчката, която не се запазва – метод на плащане, начин на доставка, адрес за доставка (ако е различен от този, на който сте регистриран).
 2. При своята регистрация Потребителят се задължава да предостави точна, вярна и пълна информация за себе си.
 3. Съобразно ЗЗЛД Потребителят имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от Amig.bg да бъде закрит съответния потребителски профил, ако това е крайно решение.
 4. Регистрираният Потребител има право да се отпише доброволно от получаване на рекламни съобщения (във всеки електронен бюлетин има линк, от който може това да се случи).
 5. Всеки регистриран Потребител има възможност по всяко време да разглежда и променя информацията в профила си, който се достъпва със съответния имейл и парола).
  При забравена парола, Amig.bg предоставя възможност на потребителите линк за възстановяване: https://Amig.bg/password/reset.
 6. Всеки Потребител е отговорен за поддържането на конфиденциалност на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, произтичащи от регистрацията.
 7. Потребителите нямат право да използват логото, марка или друга графика/чертеж на САЙТА, без изричнотосъгласие на Amig.bg.

 

Права и задължения на електронен магазин Amig.bg

Фирмата собственик на Amig.bg, ЕТ „БИБИ – Милен Маринов“ е регистрирана като администратор на лични данни с удостоверение № 313087. ТУК може да намерите удостоверението от Комисията за защита на потребителите.

 

 1. Amig.bg има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (Newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните Потребители.
 2.  Фирмата няма право да предоставя личните данни на Потребителя на трети страни, с изключение на следните случаи:
 • При предоставяне на име, адрес и телефон на Потребителя на куриерска компания, за да се осъществи доставка на поръчаната стока.
 • При поискване на информацията от оправомощени органи съгласно Българското законодателство
 1.  В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазин Amig.bg и нарушаване на етикета, администраторите на Amig.bg имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.
 1.  Amig.bg съхранява Cookies с цел персонализиране и подобряване на услугите си.
 1.  Amig.bg използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията в уебсайта и поведението на потребителите.
 1.  Електронен магазин Amig.bg може да съдържа връзки към други уебсайтове или Вие може да сте стигнали до него посредством връзка от друг уебсайт. В такъв случай Amig.bg не носи отговорност за политиките и практиките за защита на личните данни на други уебсайтове. Подобно съдържание се регулира от техните условия за ползване и от всички други указания и информация за личните данни, които техните уебсайтове предоставят.

 

Съвети за сигурност при пазаруване от Amig.bg:

 • В случай, че имате съмнения относно неоторизирана употреба/ злоупотреба при използване на акаунта Ви, незабавно се свържете с Amig.bg на посочените контакти.
 • Не предоставяйте паролата си на никого;
 • За сигурност избягвайте използването на една и съща парола за различни акаунти.