Сигурната брава на входната врата е от най-висока степен на важност що се отнася до сигурно решение за Вашия дом или офис. От значение са надеждният механизъм на заключване, както и устойчивостта му на опити за взлом и външни влияния.

При нас ще намерите богата гама продукти, които отговарят на изискването за високо качество, но също така са и изключително стилни, тъй като са продукти на испанския производител AMIG.

Какви видове брави ще намерите при нас:

  •              Обикновени – това е най-масово употребяваната брава. Предназначена за монтаж на вътрешни врати, преходни, със заключване с обикновен ключ;
  •              Секретни - те са с по-сложни механизми  и с по-високо ниво на сигурност. Подсигуряването може да бъде с масивен долен език или с шипове.
  •              Сервизни – предназначени са за тоалетни помещения или гардеробни стаи. Заключването при тях е посредством розетка и се осигурява необезпокоително ползване на помещението.
  •              Тип резе (още наричана мини брава с горен възел) – допълнителна секретна брава тип ключалка с резе и върток за удобно заключване отвътре;
  •              Брава език – мини брави за затваряне на вратата, без заключване. Комбинират се с дръжки.
  •              Комплекти с брави – съдържат всички компоненти за оборудване на нова врата по пръчка или преоборудване на стара врата с дебелина до 4см. За по-дебели врати е нужен патрон с определена дължина.

Как да изберете:

За да изберете най-подходящия за Вас продукт, е нужно да се съобразите основно с:

  •              Предназначение на вратата – входна, вътрешна или сервизна;
  •              Размери – основни размери междуцентрие (разстоянието по вертикала от центъра на квадрата за дръжките до центъра на кръглия отвор за патрона) и бексет (разстоянието от челната планка до центъра на квадрата за дръжките по хоризонтала);
  •              Габарити – височина и дълбочина на бравата;
  •              Цвят - по избор в зависимост от интериора на дома Ви.

Защо да изберете AMIG.bg:

За да внесете сигурност и комфорт в дома си, доверете се на испанския производител на заключващи системи AMIG - надеждни и качествени.

Имайте предвид, че бравите могат да се монтират както на метални, така и на дървени врати. Te са универсални по посока (за лява и дясна врата).

Ако имате колебание и не сте сигурни коя е подходящата за Вас заключваща система, свържете се с нас за повече информация предварително. За нас е важно Вие да получите това, което Ви е нужно - запознайте се подробностите за продуктите в сайта и при желание ни се обадете.