В продуктовата група брави с дръжки от американски тип ще откриете три разновидности: входни, интериорни и сервизни. Разнообразието покрива изискванията на всички вкусове и всеки интериор.

Всички брави от тази категория са реверсивни, т. е. могат да паснат както за лява, така и за дясна посока на вратата. Също така всеки един от продуктите е снабден с приспособление против отваряне с карта, което се задейства при монтиране на оригиналния насрещник в комплекта. Във всеки един комплект дръжки прилагаме и инструкция за монтаж.

Какви видове дръжки ще при нас

Видът се подбира според вида на вратата и помещението. Тези продукти нямат нужда от прилежащи розетки, т.е. заключващият механизъм се съдържа в тях.

  • входни или още секретни – тези брави имат секретен ключ отвън и врътка (бутон) отвътре за бързо заключване;
  • интериорни – за вътрешни врати, преходни. Те не се заключват, от двете страни са без бутон и ключалка.
  • сервизни - бравата е с бутон от вътрешната страна на сервизното помещение. При възникване на проблем, на външната дръжка има отвор, който се използва само в случай на спешност..

Как да изберете:

За да изберете най-подходящия за Вас продукт, е нужно да се съобразите основно с:

  • Предназначение – за кое помещение ще Ви е необходима;
  • Дебелина на вратата – продуктите, изброени тук, са приложими за врати с дебелина между 35 - 45 мм
  • Бексет – ако е имало вече монтирана такава брава с дръжка на Вашата врата и имате нужда да я подмените, трябва да измерите точно колко е разстоянието от челната планка до центъра на квадрата за дръжките по хоризонтала. В случая тези продукти са с регулируем бексет от 60 до 70мм и ако отворът на Вашата врата е в тези рамки – ще паснат.
  • Ориентация – лява или дясна в зависимост накъде се отваря вратата.
  • Покритие – в зависимост от стила на дома Ви покритието може да е хром мат, стар месинг, месинг гланц.

Защо да изберете AMIG.bg:

Ако имате колебание и не сте сигурни коя е подходящата за Вас заключваща система, свържете се с нас за повече информация предварително. За нас е важно Вие да получите това, което Ви е нужно - запознайте се подробностите за продуктите в сайта и при желание ни се обадете.