Напоследък все по-популярна става винтидж модата в дома. За да придадете на жилището си един такъв ретро стил, започнете с подмяна на мебелните дръжки и мебелния обков!

В онлайн магазин AMIG.bg ще намерите изключително разнообразие от испански кован (старинен) обков за врати и мебелен обков, съчетан с най-добро качество и достъпна цена. Артикулите се произвеждат от стомана или метална сплав Zamak (цинк, алуминий, магнезий, мед), боядисани с устойчив на външни влияния и надрасквания черен рустик цвят с матов финиш или цвят стар месинг (старо злато). За по-голяма автентичност някои елементи са "изковани" с релефни шарки.

Всички елементи е хубаво да са предварително съобразени с цялостния интериор на дома, стил на обзавеждане и не на последно място – вида на мебелите.

Какви видове мебелен обков ще намерите в Amig.bg

 • Дръжки за врати или цели шилдове –основата на продуктите от тази категория се произвежда от месинг,а ръкохватките от бронз. Предлагаме Ви разнообразие от модели – дръжки топи, цели шилдове с или без отвори за ключ, комплект дръжки с различна форма, ретро дръжки за прозорец.
 • Дръжки за шкафове - мeтaлни мeбeлни дpъжĸи c гoлямo paзнooбpaзиe oт цвeтoвe и мoдeли – с ринг, с висулка, осукани. Подходящи са за монтаж на шкафове, чекмеджета, мебелна вратичка, дървен поднос. При нас ще намерите разнообразие от ретро дръжки за мебели;
 • Мебелни закачалки – с ретро дизайн за стилен завършен вид на всяка мебел. Функционално допълнение към декора за Вашия дом;
 • Розетки – за обикновен ключ или за секретен патрон;
 • Резета - богат асортимент от резета, сюрмета с форма и дължина според необходимостта и вашето удобство;
 • Панти – разнообразие от модели – Т-образни, тип пеперуда, за капаци, ъглови, за дворни врати;
 • Цифри – всяка цифра от ковано желязо разполага с 2 отвора за монтаж;
 • Други елементи – в тази подкатегория влизат допълнителни елементи от кован обков като гвоздеи, планки за врати, мандало в ретро стил.

Как да изберете кован обков, който Ви подхожда:

За да изберете най-подходящия за Вас продукт, е нужно да се съобразите основно с:

 • Стилът на Вашия дом – преценете добре кое ще е подходящо за Вашите мебели. Окомплектовайте предварително различни продукти или се обърнете за съдействие. Важно е всичко да изглежда цялостно добре и естетически завършено;
 • Размери на продукта – всеки модел от кован обков има своите уникални размери., илюстрирани са схематично в описанията на сайта;
 • Цвят -  черно епокси мат, стар месинг, черен цвят.

Защо да изберете AMIG.bg:

Всеки продукт e oĸoмплeĸтoвaн c нyжнитe зa мoнтaж винтoвe, крепежи и разполага със схема в описанието.

Ако имате колебание и не сте сигурни коя е подходящата за Вас заключваща система, свържете се с нас. Ние ще ви помогнем да направите силно впечатление на вашите гости и то без да нарушаваме баланса на бюджета ви. 

В магазин за мебелен обков Amig.bg ще намерите разнообразие от ретро дръжки за мебели, обков за врати, ретро дръжки за кухненски шкафове, винтидж дръжки за мебели, старинен обков.

Доверете ни се в избора на най-подходящия модел продукт от серията кован обков, който ще бъде малък детайл за приятна атмосфера във Вашия дом или офис.